Ένα γενικό blog με επικαιρότοτητα αλλά και με κάποια θέματα περισσότερο επιστημονικού ενδιαφέροντος.
Πλέον, στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας μπορείτε να βρείτε και διασκεδαστικά παιχνίδια!

toolbar powered by Conduit

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΝΑΙ ΑΠΟΧΗ!

ok! Για ακόμη μία φορά μας έχουν δεμένους.
Αν δεν κατέβετε να παίξετε στα play off θα σας στείλουμε στη Β' Εθνική λένε..
Οκ λοιπόν! Ας κατέβει... η ομάδα Νέων! Γιατί πρώτοι στο γήπεδο (πρώτοι σε νίκες, πρώτοι σε βαθμούς, πρώτοι σε άμυνα κι επίθεση, πρώτος σκόρερ παίκτης της ομάδας) και play off δε λέει... Όχι αυτά τα play off δηλαδή... Αλήθεια! Τί σόι play off είναι τούτα; 2-5 ? Πού ξανακούστηκε αυτό στον κόσμο;



Άλλωστε τί έχουμε να κερδίσουμε κατεβαίνοντας; για να δούμε:
1. Συμφωνούμε πως χάσαμε ένα πρωτάθλημα που ο κ. Κόκκαλης το πήρε στα χαρτιά και κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομένο. Ένα πρωτάθλημα που σαν πολλά άλλα δε χρειάστηκε να ιδρώσουν καν για να το πάρουν. Ένα πρωτάθλημα που ο κ. Κόκκαλης το πήρε με επίδειξη ισχύος. Και για όσους λένε περί θέματος παρανομίας: Είχε δελτίο ο παίκτης; ΝΑΙ! Ξεγελάστηκε λοιπόν η Καλαμαριά; ΝΑΙ! Ε όχι, να μην τους περάσει!
2. Παίζουμε διπλές αγωνιστικές μέχρι τα τέλη Μαΐου, για να βγούμε 2οι ( blurp) στα καπάκια πάμε για Euro (γιατί εννοείται όλο παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ θα πάνε στο Euro, σιγά μην αξιωθεί γαυράκι να παίξει με το εθνόσημο και να τραυματιστεί, στερώντας έμψυχο υλικό από την.... "ομαδάρα" του), και τελειώνοντας ξεκινάμε από τον 3ο προκριματικό (εδώ ναι, φταίμε κι εμείς το ομολογώ, φέτος ο ΟΣΦΠ πήγε καλύτερα απ΄όλους μας στην Ευρώπη) του Champions League. Πάμε κατόπιν για πρωτάθλημα το Σεπτέμβρη ΧΩΡΙΣ ουσιαστική προετοιμασία και ξεκούραση. Ε όχι, να μην τους περάσει!
3. Χωρίς ξεκούραση δίνουμε ακόμη έναν εύκολο τίτλο στα γαυράκια, για να κάνουν το... 12 σε 13 χρόνια! Μόνοι τους ομολογούν πως δεν είναι όλα γνήσια αλλά απαντούν: "Ναι αλλά όλα τα άλλα;". Μα να πώς κερδίζονται τα άλλα! Παίρνοντας κάτι τέτοιους τίτλους ξετινάζεις τον αντίπαλο! Τον αντίπαλο που επένδυσε, τον αντίπαλο που έτρεξε, τον αντίπαλο που κοπίασε. Νά λοιπόν πώς παίρνονται οι τίτλοι και βαφτίζονται "γνήσιοι". Πρωτάθλημα ίσον λεφτά! Παραγκίσιο πρωτάθλημα ίσον λεφτά χωρίς επένδυση. Ένα παραγκίσιο πρωτάθλημα λοιπόν συνεπάγεται κι ένα γνήσιο. Ε όχι, να μην τους περάσει!

Υ.Γ.> Να λοιπόν κύριε Λορέντζο (ξεπουλημένε) Σερρα (άχρηστε) Φερρέρ, πού μπορεί να φτάσει το "ποδήλατο"! Κι αν δεν είχες πουλήσει δύο αγώνες, παρά τις παραγκιές τους (γιατί δεν ήταν μόνο ο αγώνας με την Καλαμαριά, κι άλλοι τους δόθηκαν από τη διατησία, παραπάνω από ένας) θα παίρνανε αυτά που αξίζανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου