Ένα γενικό blog με επικαιρότοτητα αλλά και με κάποια θέματα περισσότερο επιστημονικού ενδιαφέροντος.
Πλέον, στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας μπορείτε να βρείτε και διασκεδαστικά παιχνίδια!

toolbar powered by Conduit

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Ήρωας κατά λάθος, ή άλλοθι βανδαλισμών;

Το Σάββατο, ένας Ειδικός Φρουρός πυροβόλησε ένα 15χρονο αγόρι στα Εξάρχεια. Το όνομα του παιδιού, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Επ΄ευκαιρία - καλύτερα να μη μου δινόταν τέτοια ευκαιρία - της κηδείας του παιδιού αυτού, σήμερα το απόγευμα, θα ήθελα να θέσω ένα θέμα.

Είπε σε κανέναν ο Αλέξανδρος ότι ήθελε να γίνει ένας τραγικός ήρωας; Είπε στους δημοσιογράφους, ότι έπρεπε να σκαλίσουν, να σκαλίσουν και να μην αφήσουν ούτε ρανίδα των προσωπικών του πληροφοριών αδημοσίευτη; Τρανό παράδειγμα, αν κλικάρετε στον παραπάνω σύνδεσμο, θα δείτε πως εδώ, έχω αναφέρει πως γνωρίζω το σχολείο του, και σχολίασα κάποια πράγματα. Δεν ανέφερα όμως ποίο ήταν...

Τα ΜΜΕ αντιθέτως, σήμερα που κατόρθωσαν να μάθουν το σχολείο του παιδιού, έσπευσαν να το δημοσιεύσουν. Έσπευσαν, να πάρουν και τηλέφωνο, να ρωτήσουν τους καθηγητές του τί; Το κλασσικό "Πώς αισθάνεστε για το συμβάν;". Λογικά και είναι κλειστό το σχολείο του..!! (Η Ώθηση, αφού πλέον είναι δημοσιευμένο παντού, ας το πω κι εγώ..). Εδώ στα φροντιστήρια Ώθηση, στο Μαρούσι, έγινε χαμός την Κυριακή... Επιτηρητές που την προηγούμενη μέρα τον είχαν στις αίθουσες του σχολείου για τα σχολικά διαγωνίσματα, μαθητές που κάποιοι απ΄αυτούς, τον είχαν συμμαθητή (μια και πολλά παιδιά είναι γραμμένα και στο σχολείο και στο φροντιστήριο του συγκροτήματος..)..!

Φυσικά και έχει πέσει πένθος βαρύ στο σχολείο! Ομοίως και στην οικογένεια..!! Και πολύ καλά θα κάναμε να τους αφήναμε ήσυχους!

Αλλά κύριοι δημοσιογράφοι αυτό δε σας συμφέρει έ; Έχετε και κάτι επεισόδια να διεγείρετε... Πώς θ΄ανεβάσετε την τηλεθέαση; Πώς θα παίξετε τα πολιτικά σας παιχνίδια πάνω από το πτώμα ενός 15χρονου παιδιού;; Αν ο ειδικός φρουρός είναι εγκληματίας μία φορά, όλοι όσοι προκαλούν τις ταραχές, είναι για μένα, τόσες φορές όσες μολότοφ έχουν πέσει... Κι είναι πολλές!!!

Ρε ζήτησε το παιδί να καεί η Αθήνα για το θάνατό του; Έτσι συμπεριφέρονται στους Ήρωες; Αφού τον βαφτίσαμε ήρωα;

Ή μήπως τον βαφτίσαμε ήρωα, για να έχουμε άλλοθι των πράξεών μας;

Άντε να μας δω, ειρηνικά να πενθήσουμε το παιδί στην κηδεία του... Εκεί είναι η μαγκιά ρε! Μπορείτε να μαζευτείτε στην πορεία για την κηδεία και να μην πέσει πέτρα ή μολότοφ; Να μη σηκωθεί καδρόνι;;; Είμαστε μάγκες αρκετά, να προστατεύσουμε τις πόλεις μας, αλλά κυρίως,ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ 15χρονου ΑΓΟΡΙΟΥ ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου